Iskustva

Iskustva

Rezultati primene preparata Fohow

testi-image

Zorica

at

Moj pozdrav za sve (da znate da mislim na vas i da mi je žao što nisam tu - uh, kanda se "navukoh" na te čajanke JA koja ne pih čaj ni kad sam bolesna😁) Evo neka moja zapažanja koja sam beležila za ovih 35 dana, koliko koristim čaj, ružu i magnet za vrat (2x po 15min). Dan 15: počinjem konačno da se znojim. Dan 20: nestali papilomi ispod oka i po vratu (ne mogu da prestanem da se rukom mazim po vratu, sve ne verujem i proveravam😁). Goranu se povukle gljivice na nozi (😮posle 100 god☺️). Nema ni krastica ni pukotina koje krvare ako savije prste!!! Koža se obnovila i ostala tamna fleka. Dan 25: kiselinu, iliti gorušicu, ne osećam svaki dan. PREEZNOOOJAAVAAAAM (mokra kao ispod tuša). Dan 30: proveravala krv. sl: malo sed. Povišena i fibr. i RTC. Šećer samo 2h posle jela povišen. Ostalo sve ok. Urin... ČIST KO SUNCE 😮-NE PAAMTIM ovakav rezultat!!!(uvek makar mutna). Spavam već oko 23h (ostajala do 2h noću, pa i 4) a ustajem u 6-7 (pre "dolazim sebi" i više energije celog dana (samim tim i volje). Dan 35:preznojavam se i dalje al" ređeee. Papuče (koje sam MORALA da nosim - u svim prilikama 😫) počinju da landaraju oko nogu (kanda će mi biti velike😁) spao otok nogu - hvala Igoru i Bogu.

testi-image

Marko

at

Sada ja moram da ispričam svoju priču za nepuna 3 meseca koriscenja. Moji sinovi 3 i 6 godina, koriste samo pastu i vise ne hrcu. Kad osete bilo kakav bol traže Rusov pojas. Ja, pored toga sto sam prestao da hrcem, izlecio sam psorijazu laktova čajem, pastom i magnetima. Nestali su papilomi. A druge rezultate, kojih ima mnogo, nekom drugom prilikom. Ovim putem želim da se zahvalim Evici Ciric i Igoru Rusu na odlično organizovanoj prezentaciji u Somboru kojoj je prisustvovalo 40 ljudi. Bila mi je čast da vidim toliko zadovoljnih ljudi na jednom mestu.

testi-image

Milica

at

Ovim putem želim da podelim svoja iskustva nakon korišćenja Fohow proizvoda nepuna 3 meseca. Znatno je otklonjen umor i nedostatak energije za svakodnevne aktivnosti. Podstaknut je rad štitne žlezde koja je umanjena korišćenjem paste od ruže i čajeva. Pojasevi otklanjaju ukočenost, regulišu temperaturu i zaustavljaju glavobolju. Što se tiče uložaka i tampona za žene, moram da kažem da su revolucionarni. Leče bolne menstruacije, uklanjaju neprijatne mirise i stvaraju potpuno drugaciji osećaj. Takodje, želim da se zahvalim Igoru Rusu na fenomenalnim proizvodima koji je omogućio mojim prijateljima i meni da koristimo sve ove proizvode. Pozivam sve zadovoljne korisnike proizvoda da ovde podele svoja iskustva kako bismo imali uvid u fantastično dejstvo istih.👌

Najnovije recenzije

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X