Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Čaj Ljuvej FOHOW (F004)

(3 recenzije korisnika)

Zeleni čaj Puer je poznat u Kini još pre oko hiljadu godina, ali je danas stekao popularnost među drugim vrstama i sortama čaja. Zeleni čaj Puer je unikatan i jedinstven, jer ima jako antioksidantno delovanje i pozitivno deluje na detoksikaciju i jačanje imuniteta.

Čaj Puer pomaže organizmu u apsorbovanju hrane u želucu, poboljšava probavu i sprečava taloženje holesterola i triglicirida i stvaranje celulita u organizmu. Deluje preventivno kod oboljenja karcinoma.

Redovno uzimanje zelenog čaja Ljuvej FOHOW pomaže kod regulisanja visokog i niskog pritiska, deluje na smanjenje holesterola u krvi, obnavlja životnu energiju -imunitet, efikasan je diuretik, ima pozitivno kozmetičko delovanje kao antioksidant.

Uz pomoć zelenog čaja Puer može se lečiti alkoholizam i zavisnost od cigareta uz primenu kapsula Linčži i kalcijuma Haicao Gaj.

Kategorija:

Opis

Pozitivno delovanje čaja

Čaj se ne tretira kao lek, ali su u praksi poznati slučajevi kada je čaj pomogao da se telo oslobodi zavisnosti. Pozitivno stimuliše centralni nervni sistem, ublažava dejstvo nikotina i zaustavlja proces starenja.

Pozitivno delovanje čaja:

 • preventivno deluje kod ateroskleroze i koronarnih bolesti
 • pomaže detoksikaciji organizma
 • deluje kao dobar diuretik
 • normalizuje rad želuca
 • pomaže smanjenju telesne težine
 • reguliše krvni pritisak
 • pomaže kod poboljšanja vida
 • deluje preventivno kod oboljenja karcinoma
 • deluje na smirivanje raznih upala
 • preventivno deluje kod stvaranja karijesa.

Pripremanje čaja

Kada 1,5 l vode proključa skloniti je sa vatre da odstoji 2-3 min. da ključ padne i temperatura je tada 70-80°C. Ubacitekesicu čajada odstoji u vodi 5-7min. Kesicu čaja možete iskoristiti u ishrani kao dodatak – u salati ( pomešati sa jogurtom ) ili je dodati cveću kao đubrivo. Uјutru skuvati čaj. Za osobe sa visokim pritiskom sipati u termos i piti topao čaj, a za osobe sa niskim i normalnim pritiskom piti hladan čaj.

Preporučuje se da se čaj Ljuvej Fohow kao terapija koristi najmanje tri meseca. Kod hroničnih oboljenja može se piti i duži vremenski period.

Čaj Puer savršeno doprinosi mršavljenju, izbacuje višak vode iz organizma. Njega možete piti i pre treninga, za vreme ispita i tokom vožnje.

Ako popijete samo jedan termos skuvanog Puer čaja u toku dana Vi ćete osetiti ogroman priliv energije, vedrine, imaćete više elana za rad.

Blagotvorno delovanje čaja je primećeno kada ga koriste svi članoviporodice. U porodici se stvara harmonija zahvaljujući prisustvu kordicepsa u čaju koji ima jako delovanje na funkcionalnom i energetskog nivou u organizmu, samim tim je manje napetosti i većeg mira i harmonije u porodici.

Napomena

Pre upotrebe preparata na bazi kordicepsa ili drugih preparata iz ove palete proizvoda za čišćenje organizma preporučuje se da koristite čaj Ljuvej FOHOW.

Čaj nije poželjno piti nakon 17 sati, jer Vam može poremeti san zbog jakog еnergetskog potencijala kordicepsa.

Standardno pakovanje: 25 kesica čaja po 2g. Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na sobnoj tempetaruri do 23◦C.

Kod dužeg koriščenja čaj ne izaziva nikakve nus pojave i neprijatne reakcije. Čaj Ljuvej FOHOW se ne tretira kao lek, nego kao dodatak u ishrani.

3 recenzije za Čaj Ljuvej FOHOW (F004)

 1. Avatar

  Bojana iz Kotora. Momentalan efekat čaja.

  Čaj Ljuvej kineske firme Fohow, kupila sam pre 2 meseca. Ovaj čaj mi je jako pomogao! U to vreme sam imala nekih zdravstvenih problema. Mesec dana nisam mogla normalno da dišem i živim normalno, noge su bile toliko otečene da sam jedva mogla obuti cipele. Ubrzano disanje, povišen pritisak,otečene noge, konstantan zamor … Kada sam kupila taj čaj i popila prvu šolju, nisam mogla da verujem, sav višak vode koji sam imala u organizmu bukvalno je iscurio iz mene! Izvinjavam se zbog takvih “intimnih” detalja, ali to je efekat koji ovaj čaj daje. I za dva sata moje stope su postale gotovo normalne! I otok pod očima je gotovo nestao. I to samo za nekoliko sati! A više od mesec dana nisam znala šta da radim! Takođe sam počela normalno da dišem!Krvi pritisak se normalizovao. Naravno, ljudi koji su iskusili i doživeli ovakve probleme, verovatno će me razumeti.
  Naravno, diuretički efekat je samo jedan efekat iz velike liste korisnih svojstava ovog čaja.Poboljšava varenje, ima dejstvo detoksikacije. Očigledno, ja sam imala problema sa svim tim, pošto sam počela da dobijam ogromno olakšanje.
  Mnogo sam zadovoljna efektom koji mi je pružio čaj, nastaviću da ga koristim i preporučujem svima!!!

 2. Avatar

  Ljubica 63 godine Backa Palanka

  Želim sa vama da podelim jedno lepo iskustvo sa čajanke u Bačkoj Palanci. Pre dva meseca po jednom tmurnom i kišnom danu prisustvala sam čajanci gde se konzumiraju čajevi odnosno proizvodi fohow. Napominjem ja sam asmatičar. Na tom druženju posle pijenja par soljica čaja krenula sam kući biciklom, žureći da što pre stignem kući, jer je padala kiša. Tek stigavši kući setila sam se da nisam smela tako da žurim zbog asme, ali ja uopšte nisam osetila gušenje. Razmišljala sam šta se desilo. Sela sam za internet i počela da istražujem proizvod koji sam pila. Tek tad sam videla da je to pozitivna reakcija čaja. Sutradan sam otišla da kupim čaj. Od tad, pa sve do danas pijem taj čaj i osećam se fantastično. Očekujem dalje nove rezultate o kojima ću vas uskoro obavestiti. Ljubica +381637819901

 3. Avatar

  Fantastican caj za sve! Ljilja,Novi Sad

  Muz,dvoje dece i ja, smo svi bili jako prehladjeni 2-3nedelje, pili i lekove, i razne prirodne preparate, nikako da nam bude bolje, i uzmemo ovaj caj, odmah prvi dan nam svima bilo puno bolje, a sutradan svi 4 poptuno ozdravili!
  Pili smo caj pre godinu dana redovno par meseci, i niko od nas nije bio prehladjen u tom periodu, i sve vreme smo se izuzetno lepo osecali i imali vise energije za sve.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X