Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Bio-farado-terapeutski pojas za vrat (FH02)

Delovanje pojasa:

Normalizuje cirkulaciju krvi u vratu. smanjuje i eliminiše bol u zglobovima vrata, ramena i ruku. Poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu, smanjuje i eliminiše glavobolje, uklanja umor. Reguliše nervni sistem, utiče na poboljšanje sna.

Opis

Bio-faradoterapeutski pojasevi – to je jedinstvena serija novih proizvoda razrađenih u toku ozbiljnih naučnih istraživanja stručnjaka Kompanije Fohow.
Pojasevi su izrađeni od specijalnog materijala u kojem se nalaze magneti slabe jačine i minerali (ima ih više od 50 vrsta), usitnjeni uz pomoć nano tehnologije drobljenjem do najsitnijih čestica praha, uzimajući u obzir principe akupunkture i delujući na tačke duž različitih energetskih meridijana.
Stoga osnova faradoterapeutskih pojaseva sadrži : sloj materijala sa posebnim impregnacijama od poludragih minerala (uglavnom nefrit), takođe minerala meteoritskog porekla, koji su sposobni da emituju infracrveno zračenje i magneta malog intenziteta raspoređenih na poseban način. Korišćenje magneta i velikog broja poludragog kamenja usitnjenih do veoma malih razmera, otkrilo je mogućnost njihovog delovanja na nivou talasnih dužina ćelije i samim tim sprovođenja dubokog i trajnog zagrevanja tkiva. Toplota prodire na dubinu do 1,4 cm i oseća se satima nakon toga!
Pojasevi su kreirani za veoma dug period korišćenja (do 5000 sati !), a dozvoljeno vreme njihovog korišćenja u toku dana pod uslovom da je pojas vlažan je po 15-30 minuta dva puta dnevno. Ne preporučuje se držanje suvog pojasa na telu duže od 5 sati. U ovom slučaju dešava se sporo infracrveno delovanje bez efekta pečenja.
Kao rezultat ovi pojasevi u sebi kombinuju najbolje osobine refleksologije, fizioterapije, mineralne terapije, magnetne terapije i infracrvene saune bez upotrebe bilo kakvog izvora enegrije.

Loše vremenske prilike, prehlade organizma, predugo sedenje za volanom ili kompjuterom izazvaju mnogo problema u predelu leđa, struka, vratnoga dela i doprinose pojavi ginekoloških problema. Dolazi do bolnih sindroma. Većina njih – rezultat je stagnacije zbog slabe cirkulacije krvi u određenim delovima tela. Pojava bola znači da je neophodno poboljšati cirkulaciju krvi i mikrocirkulaciju. Ovi proizvodi kompleksno obuhvataju problem (korišćenjem tehnika magnetne terapije, termo terapije, fizioterapije i infracrvenog zagrevanja tela) i omogućavaju maksimalan efekat poboljšanja cirkulacije krvi u skoro svakoj regiji (vrat, leđa, grudi, noge, ruke).
Raspored magneta je proračunat tako da obezbedi pravilno magnetno polje, takozvano obrtno magnetno polje, koje blagotvorno deluje na mnoge probleme: cirkulacija, mastopatija, zatvori (konstipacija) i dr.
Ovi pojasevi eliminišu (skidaju) bol, poboljšavaju cirkulaciju i regulišu metaboličke procese. Sem toga, faradoterapeutski pojas mehanički sagoreva potkožne masti. On brzo zagreva mesto na koje je postavljen i počinje aktivno sagorevanje masti.

Način primene

Nosite pojas direktno na vratu, 2 puta dnevno po 3 sata. U toku spavanja se ne preporučuje korišćenje. Potrebno je smanjiti vreme upotrebe pojasa pri povišenoj osetljivosti.

Oprez

Ne preporučuje se prejako stezanje pojasa oko vrata zbog moguće kompresije vratne arterije propraćene nelagodnim osećajem!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bio-farado-terapeutski pojas za vrat (FH02)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X