Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Eliksir 3 DRAGOCENOSTI FENIKS (F002)

Potpuno prirodni hranljivi proizvod preventivnog smera. Glavna sirovina Elikira 3 DRAGOCENSOTI FENIKS za oralnu upotrebu, koji se pravi pomoću najsavremenijih tehnologija, je Kordiceps. Ovaj proizvod zasnovan je na receptu eliksira FENIKS za oralnu primenu dodatnim zgušnjavanjem (koncentracijom) uz dodatak ekstrakta planinskih mrava Polirhachis vicina Roger (Pv Roger). U proizvodnji su korišćene posebne tehnologije sub-nano-fragmentacije ćelijske membrane i krioekstrakcije, što vam omogućava da u potpunosti sačuvate aktivne hranjive komponente sirovine u originalnom proizvodu, čineći ih lako probavljivim za ljudski organizam. Metoda zgušnjavanja čini proizvod pogodnim za konzumaciju. Proizvod ne sadrži „hemikalije“ i hormone. Potpuno prirodni hranljivi proizvod unapređujućeg i preventivnog smera. Neophodna za održavanje zdravlja i dugog života.

Sastav: ekstrakti kineskog kordicepsa, Linži, Ksianggu, planinski mravi Polirhachis cicina Roger (Pv Roger), med, itd.

Kategorija:

Opis

DEJSTVO PROIZVODA:

  1. Prevencija reumatizma: Lek je u stanju da reguliše imunološke funkcije tela, smanji proizvodnju sopstvenih antitela i zaštiti ćelije od destruktivnih efekata.
  2. Očiti efekat hepatitisa B: Ekstrakt planinskih mrava je usmeren na eliminaciju „sindroma vlage“, čišćenje stajaćih naslaga, regulisanje energije tela, zaštitu jetre, obnavljanje funkcija slezine, poboljšanje digestivnog sistema, itd. Pomaže pacijentima da brzo oporave zdravlje, kao i da očiste viruse i obnove oštećene ćelije jetre.
  3. Jedinstven uticaj na dijabetes: U telu mrava sadrže se mikroelementi, aminokiseline i vitamini, koji su neophodni za ljudsko telo, koji pomažu da se ojača imuna funkcija, reguliše endokrini sistem, stabilizira metabolizam šećera u telu, aktivira funkcija beta ćelija otočića langerhana (insulina), pojača aktivnost insulina i inhibira proizvodnju antitela. Pored toga, cink sadržan u telu mrava je u stanju da aktivira konverziju insulinogena u insulin, što pomaže u kontroli i promeni simptoma dijabetesa.
  4. Usporavanje starenja: Stimuliše aktivnost timusne žlezde, povećavajući imunitet i otpornost ljudskog tela; aktiviranje razvoja slezine, timusne žlezde i drugih organa imunog sistema su znakovi cvetajućeg mladog zdravog tela.
  5. Uklanja ozbiljne posledice izloženosti radio i hemoterapiji: On igra presudnu ulogu u odnosu na imunitet, povećava aktivnost makrofaga i limfocita, povećava sadržaj leukocita u krvi, očigledno smanjuje posledice nuspojava prouzrokovane radio i hemoterapijom.
  6. Obnavlja funkciju bubrega, jača Jang bubreg: Vraćanjem funkcija „ting-chi-sheng-a“ postižemo lekoviti efekat: dobro zdravlje, oslobađanje od bolesti, produženje zdravog života i dugovečnosti!

Način primene

odrasli: 30 ml (1 bočica) 1-2 puta dnevno uz obroke. Dobro protresti pre upotrebe.

Način skladištenja:

čuvati na suvom mestu zaštićenom od svetlosti na temperaturi ne većoj od 25 C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eliksir 3 DRAGOCENOSTI FENIKS (F002)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X