Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Funkcionalne bokserice za muškarce i gacice za žene

Ubrzani naučni razvoj kompanije FOHOW je jedinstveni spoj novih dostignuća iz oblasti tekstilne industrije, materijala, medicine, biologije i dr. Pri normalnoj temperaturi tela rublje apsorbuje i reguliše energiju iz okolne sredine i konstantno deluje na telo čoveka i na taj način se aktiviraju ćelije i molekuli vode u organizmu, poboljšava se lokalna cirkulacija, normalizuje se metabolizam i povećava se imunitet.

Unutrašnji sloj proizvoda napravljen je od materijala koji emituje dugačke IK talase i ima funkciju jonizacije, poboljšava mikrocirkulaciju, uklanja upale, lako propušta vazduh, ima antibakterijsku ulogu, uklanja neprijatan osećaj u regiji polnih organa.

Kategorija:

Opis

Mikrocirkulacija je kapilarni krvotok između arterija i vena kao bazne strukture i funkcionalne jedinice. Mikrocirkulacija podrazumeva cirkulaciju tečnosti kroz vene, arterije, limfne kapilare i međućelijski prostor. Na osnovu rada sistema mikrocirkulacije dolazi do prenosa informacija, predaja energije, snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama do svakog organa, a takođe i izbacivanje ugljendioksida i metaboličkog otpada.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Funkcionalne bokserice za muškarce i gacice za žene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X