Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Funkcionalne čarape za muškarce i žene

Ubrzani naučni razvoj kompanije FOHOW je jedinstveni spoj novih dostignuća iz oblasti tekstilne industrije, materijala, medicine, biologije i dr. Pri normalnoj temperaturi tela rublje apsorbuje i reguliše energiju iz okolne sredine i konstantno deluje na telo čoveka i na taj način se aktiviraju ćelije i molekuli vode u organizmu, poboljšava se lokalna cirkulacija, normalizuje se metabolizam i povećava se imunitet.

Mikrocirkulacija je kapilarni krvotok između arterija i vena kao bazne strukture i funkcionalne jedinice. Mikrocirkulacija podrazumeva cirkulaciju tečnosti kroz vene, arterije, limfne kapilare i međućelijski prostor. Na osnovu rada sistema mikrocirkulacije dolazi do prenosa informacija, predaja energije, snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama do svakog organa, a takođe i izbacivanje ugljendioksida i metaboličkog otpada.

Funkcionalne čarape FOHOW odlično poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi, smanjuju otoke i bolove u predelu nogu. Pri nošenju dolazi do statičke masaže nogu. Proizvod pomaže prilikom patoloških promena golenjače i kod proširenih vena. Ima antibakterijsko dejstvo i ne propušta elektro-magnetne talase. Udobne su pri nošenju.

Kategorija:

Opis

Odvlažavanje i vazduh:

Koristeći visokotehnološke nano materijale, funkcionalne čarape Fohow proizvode negativne jone (anjone), što ubrzava delovanje razmene vazduha u nogama, stopala mogu “disati” i održavati stanje lakoće i udobnosti.

Funkcija masaže:

Funkcionalne čarape za zdravlje FOHOW proizvode infracrveno svetlo sa talasnom dužinom od 4-14 mikrona, koje deluje na noge, stimuliše cirkulaciju krvi, oslobađa umorne noge, povećava imunitet i otpornost. Proizvod ima očigledan lekarski efekat u pomoćnim patološkim promenama galenostopnog zgloba, otečenih pojava, vaskulitisa i drugih, uklanja bolove i boli u nogama.

Antibakterijski učinci:

Funkcionalni zdravstveni čarape FOHOW proizvode anjone koji inhibiraju rast bakterija, uklanjaju miris, održavaju suve noge, djelotvorne za prekomerno znojenje stopala, loše noge, stvaranje pukotina itd.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Funkcionalne čarape za muškarce i žene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X