Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Gel Aloe (F503)

Regeneriše oštećenu kožu nakon sunčanja, omekšava, hidrira i balzam. Eliminiše negativne efekte ultraljubičastih zraka. Štiti ćelije kože, ubrzava njihovu obnovu. Ubrzava zarastanje rana. Smiruje, ubrzava zarastanje rezova i opekotina. Ima pozitivan efekat na oteklost, ugrize od komarac. Sprječava nastanak ožiljaka. Izjednačava bore, usporava starenje kože. Povećava sposobnost kože da zadrži vlagu, vlaži kožu. Poboljšava elastičnost kože. Antibakterijski, anestetski, antiinflamatorni efekat. Detoksifikuje i deodoriše, štiti od bora. Nema neželjenih efekata. Štiti od hemijskih stimulusa i alergija. Smanjuje i uništava pigmentne mrlje. Štiti od sunčeve svetlosti.

Sok od aloe vera Curacao je takođe hrana sadrži Alil polisaharide, polifenole, aminokiseline, vitamine, minerale, organske kiseline i druge supstance koje imaju terapeutske efekte i spolja i interno. Ove komponente čine kožu mekanom i mekšom. Vlaži i nežno balzira vašu kožu.

Hijaluronska kiselina je proizvod najnovije tehnologije bioinženjeringa koja održava prirodnu ravnotežu tela i kože u telu, stimuliše cirkulaciju krvi, promoviše kožu da bolje absorbuje hranljive sastojke, štiti od bora, poboljšava elastičnost kože, sprečava ga iz centila. Štiti od štetnih efekata ultraljubičastih zraka i slobodnih radikala kiseonika, stimuliše regeneraciju kože. Pomaže u normalizaciji postnatalnih abdominalnih problema.

B-dekstran je ekstrahovan od ostriga. On uspeva da efikasno prodre u kožu, stimuliše formiranje kolagenskih proteina i ubrzava regeneraciju kože. Izjednačava bore, štiti kožu od ultraljubičastih zraka.

Alantoin je organski proizvod koji se široko koristi u medicini, kozmetologiji, poljoprivredi i drugim poljima. Stimuliše rast ćelija i regeneraciju. Pruža dezinfekciju i antioksidativni efekat. Ovo je sjajan preparat za liječenje rana i ulkusa.

Kategorija:

Opis

Pozitivni efekti:

  • Povratni efekat – Ubrzava zarastanje rana.
  • Smiruje, ubrzava zarastanje rezova i opekotina.
  • Usporava starenje kože.
  • Antibakterijski, anestetski, antiinflamatorni efekat.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gel Aloe (F503)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X