Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Kapsule SJUČINFU (BA02)

Kapsule SJUČINFU sadrže duboke principe kompleksnog lečenja TKM, imaju snažan i očigledan efekat kod bolesti kao što su hipertenzija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, cerebralna vaskularna tromboza, arterioskleroza, nedovoljno snabdevanje krvnih sudova srcem i mozgom, posledice apopleksije, menopauze i drugih.

Rastvara ugruške krvi: Natokinaza je izuzetno efikasna u sprečavanju ugrušaka u krvi i rastvaranju već formiranih, sprečavajući nagomilavanje krvnih ugrušaka, obnavljajući krvotok i propusnost, a na taj način razoružavaju prvog ubicu u sveta odnosno vaskularne bolesti srca i mozga.

Čine krvne sudove mekim i podatnim: OPC je novi oblik visoko efikasnog antioksidansa koji je 50 puta snažniji od vitamina E i 20 puta efikasniji od vitamina C, brzo uklanja slobodne radikale iz tela i efikasan je kod više od 70 bolesti. Omekšava krvne sudove, smanjuje njihovu krhkost, vraća elastičnost.

Ekstrakt Ginostemme efikasan je kod hipertenzije, hiperlipemije, hiperglikemije. Apsolutno prirodne kapsule SJUČINFU poseduju snažno dejstvo da spreče stvaranje krvnih ugrušaka i rastvaranje krvnih ugrušaka koji su već formirani. Kapsule efikasno poboljšavaju rad krvnih sudova, vraćaju im elastičnost, smanjuju hipertenziju, hiperlipemiju, hiperglikemiju, sprečavaju prerano starenje i vaskularnu sklerozu, ostvarujući cilj postizanja zdravog i dugog života.

Kategorija:

Opis

Sastav: Nottakinaza, ekstrakt semenki grožđa, ekstrakt Ginostemma

Standard: Pakovanje od 120 kapsula od 0,45 g svaka

Način primjene: 2-3 kapsule 2 puta dnevno; pijte sa toplom vodom

Preporučuje se osobama sa bolestima krvnih sudova srca i mozga, kao i osobama sklonim ovoj vrsti bolesti.

Maloj deci i trudnicama se ne preporučuje.

Način skladištenja: čuvati u zatvorenom, na suvom i hladnom mestu; izbegavajte direktnu sunčevu svetlost Datum isteka: 24 meseca

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kapsule SJUČINFU (BA02)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X