Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Komplet higijenskih ženskih uložaka Fohow za ciklus (F529)

Komplet higijenskih(za ciklus) ženskih uložaka Fohow nove generacije imaju uočljiviji lekoviti efekat, bržu apsorpciju, ne deformišu se i još bolje štite od curenja. Čak su sigurniji, mekaniki, udobniji i prozračniji, imaju lekovito dejstvo i pažljivo vode računa o zdravlju žena. Poboljšani uložci koriste ažurirani, funkcionalniji 4-u-1 čip, poboljšani visoko molekularni upijajući element, novi volumetrijski dizajn s povećanom visinom i širinom ivica i ažurirano hermetičko pakovanje sa potpunom zaštitom od 360 stepeni. Upotreba šeslojnog visokotehnološkog i ekološki prihvatljivog materijala za poboljšanje zdravlja omogućava nadmašiti slične proizvode drugih proizvođača, kao i uložke prethodne generacije u prozračnosti, apsorpciji vlage, zaštiti od curenja, svojstvima koja poboljšavaju zdravlje i drugim parametrima.

Kategorija:

Opis

Osnovno dejstvo::

Zdravstvene karakteristike: poboljšani funkcionalni čip 4 u 1 nove generacije ima bakteriostatski efekat, uklanja neugodan miris, poboljšava mikrocirkulaciju, pomaže u održavanju optimalne mikroflore. Uložci poseduju poklon test kako bi se proverilo da li postoji upalni proces u reproduktivnim organima, omogućavajući ženama da provere zdravlje reproduktivnog sistema u bilo koje vreme, ne napuštajući kuću, i pravovremeno prepoznaju probleme.

Funkcionalni čip 4 u 1: – nanočestice srebra: imaju antibakterijski efekat, ublažavaju upalu, održavaju optimalnu acidobaznu ravnotežu reproduktivnih organa, smanjuju rizik od ginekoloških upala. – dugovalno infracrveno zračenje: poboljšava mikrocirkulaciju krvi, poboljšava imunitet, ublažava bol tokom menstrualnog ciklusa. – anioni: imaju baktericidni efekat, uklanjaju neprijatne mirise, ublažavaju upalu, nemaju nuspojave. – magneti: aktiviraju magnetno mikropolje tela, podržavaju zdrav metabolizam i sprečavaju upalne procese reproduktivnih organa.

Napomene

Mekoća i udobnost spoljni sloj netkanog materijala daje osećaj mekoće i udobnosti, brzo upija vlagu, apsolutno je bezbedan, pogodan za osetljivu kožu.

Suvoća i prozračnost baza membrane dobro propušta vazduh, ali zadržava vlagu, pruža suvoću i udobnost dugo vremena. Membranska osnova uložaka značajno nadmašuje osnovu tradicionalnih uložala izrađenih od plastičnog filma koji ne propuštaju vazduh ili vlagu da prođu. Tradicionalni jastučići ne dopuštaju prolaz vazduhu, što izaziva ubrzano širenje bakterija koje izazivaju ginekološke bolesti.

Savršeno upijanje vlage i zadržavanje oblika upotreba poboljšanog, apsolutno sterilnog polimernog adsorbenskog materijala velike molekulske mase omogućava vam da brzo apsorbujete i pouzdano zadržavate vlagu. Uložak se ne deformiše čak ni pri velikom prometu, ne dozvoljava vlazi da prođe duž ivica.

Volumetrični dizajn ivica poboljšani volumetrijski dizajn s povećanom visinom i širinom ivica uložka pružaju savršeno prijanjanje uz tijelo i potpunu zaštitu od propuštanja.

Sigurnost i higijena – ambalaža za izradu spoljne ambalaže koristi se folija od aluminijumske folije sa hranom. Ambalaža pruža zaštitu od 360 stepeni, pouzdano štiti sadržaj od vlage, klica i plijesni. Uložci se izrađuju na automatiziranim linijama, ne dođu u dodir sa rukama, izbjegavajući ponovno kontaminaciju i pružaju pouzdanu zaštitu i sterilnost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komplet higijenskih ženskih uložaka Fohow za ciklus (F529)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X