Fohow proizvodi

Vrhunski prirodni preparati

Terapeutski jastuk (FH18)

Kombinovanjem savremene tehnologije i fizikalne terapije u izradi jastuka FOHOW ubrzava se (skraćuje se) vreme ulaska u stanje sna i povećava se kvalitet samog sna.

Pri dužoj upotrebi korišćenja jastuka skraćuje se vreme uspavljivanja (ulaska u san) i broj buđenja u toku sna, povećava se vreme sna. To je uživanje u komforu 365 dana u godini.

U procesu proizvodnje jastuka Fohow koriste se funkcionalni materijali koji neprestano emituju infracrvene zrake i anjone, stvarajući maksimalno prijatne uslove za san.

Funkcionalan ozdravljujući jastuk FOHOW predstavlja apsolutno siguran, savremen način da se poboljšava kvalitet Vašeg sna bez promena uobičajenih životnih navika!

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu jastuk prijanja uz vrat i glavu. Dizajn sa visokim ivicama i udubljenjem u centalnom delu jastuka savršeno podržava mišiće vratnog dela i smanjuje opterećenje na njih. Dizajn obe strane jastuka dozvoljava da se fiksira glava za vreme spavanja, kako na leđima, tako i na boku što dovodi mišiće vratnog dela, dela glave i ramenog pojasa u maksimalno opuštajući položaj. Jastuk efikasno ublažava bolove i napetost mišića ramenog i vratnog pojasa, smanjuje hrkanje, sprečava bolove u leđima i vratu, omogućava Vam da uživate u udobnom i slatkom spavanju.

Meki magneti koji su ušiveni u jastuku obrazuju jedinstveno magnetno polje, zahvaljujući kome se poboljšava snabdevanje kiseonika u predelu glave, poboljšava se mikrocirkulacija u predelu glave, vrata i ramena, otklanja umor (mozga) u glavi, smiruje, poboljšava kvalitet sna.

Jedinstveni trodimenzionalni dizajn omogućava vazdušastost funkcionalnog jastuka FOHOW, spoljašnji sloj je ukrašen lepim motivima (šarama), mekim, elastičnim i prijatnim na dodir. U kombinaciji sa odličnim dizajnom tkanine i pamukom žakar tkanja jastuk izgleda još elegantnije.

Kategorija:

Opis

Delovanje terapeutskog jastuka

Savremene statistike potvđuju da više od sedamdeset procenata muškaraca i pedeset procenata žena posle 35 godine života počinju da pate od bronhopatije, to jest hrkanja pri čemu ometaju (iritiraju) okolinu i sebi nanose štetu.

Poboljšanje zdravlja po metodi Jan Šen je: postizanje zdravlja tokom sna. Zahvaljujući stvaranju ekološke sredine za zdrav san dolazi do aktiviranja tela i povećane sposobnosti organizma da se samo leči (revitalizuje) i na taj način se postiže ozdravljujući efekat.

Sastav

Spoljašnji sloj – pamučna tkanina 100%; žakar pamučno tkanje 100%, 2 trake mekih magneta.

Punjenje: poliester 50%, funkcionalno sintetičko vlakno 50%.

Donji sloj – žakar pamuk 100%.

Dimenzije jastuka su: 70 x 45 x 12 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Terapeutski jastuk (FH18)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copyrights © 2018 sjole All Rights Reserved.

X